Ana içeriğe atla

İzmir Temizlik

Evimiz kendimizi en güvende hissettiğimiz yaşam alanımızdır.

İzmir Temizlikkaliteli hizmet felsefesiyle kurulmuş, temizlik kavramına ciddi bir perspektifle yaklaşan, disiplinli ve verimli çalışan bir kuruluştur. Sektöründeki gelişmeleri takip edip yatırımlarını bu doğrultuda gerçekleştiren Yardımcı BuL en kaliteli malzemeleri ve son teknoloji ürünlerini kullanarak hizmet vermektedir. 

Temizlik Hizmetleri 

Ev Temizliği

Evimiz kendimizi en güvende hissettiğimiz yaşam alanımızdır. Günün yorgunluğundan, stresinden evimize geldiğimizde uzaklaşırız. Bizim için oldukça önemli olan evimizin de huzurlu ve temiz olması son derece önemli.

Ev temizliği oldukça dikkat, hassasiyet ve güven gerektiren bir konudur. Çünkü siz temizlik sağlığı konusunda kendinizi tamamen bize teslim etmiş oluyorsunuz. Sizin bu güveninizi boşa çıkarmamak için Daire temizliği konusunda bizler de çok hassas davranıyoruz. İzmir ev temizlik firmaları arasında en başarılı olan firma olmanın da haklı gururunu taşıyoruz.

Ofis Temizliği

Ofislerimiz'de tıpkı evlerimiz gibi uzun zaman harcadığımız, içinde kendimizi güvende ve hijyen hissetmemiz gereken alanlardır. Zamanımızın çoğunu ofiste geçiririz. Temizlik ve ferahlık kokan ofisler çalışma motivasyonunu da arttırmaktadırlar. Ofisin büyüklüğü ve kişi sayısı ofis temizliği için rutin ofis temizliği ya da günlük ofis temizliği anlamında belirleyicidir. Ofis temizlik firmaları özellikle kalabalık olan alanların temizliğinde çok daha fazla dikkatli davranmalıdırlar. Şirket temizliği anlamında kullanılacak temizlik ürünleri ve temizlik malzemeleri önemlidir. Ofis temizliği yapılırken ofis cam silme için kullanılacak temizlik ürünü ofis masası temizliğinde kullanılmamalıdır. Tuz ruhu gibi kullanıldığı yüzeye zarar veren maddeler kullanılmamalıdır. Mikrofiber toz bezleri kullanılmalıdır.

Yardımcı Hizmetleri

Ülkemizin, miletimizin geleceği olan, en değerli varlıklarımız çocuklarımızın güvenli ellerde büyümesi ve siz ailelerimizin doğru bakıcı tercihleri yapması adına Hizmet BuL tarafından kurulmuştur. Hizmet kalitesini ve müşteri/çalışan memnuniyetini en ön planda tutan Hizmet BuL'un amacı ; güvenli, referanslı, eğitimli çocuk bakıcıları ile siz değerli ailelerimizi biraraya getirerek , sizlere en doğru seçimi yapmak adına danışmanlık vermektir. Aile ve çalışanların güven noktası olmaktan gurur duyduğumuzu belirtir, bilgilerinize sunarız. Bizden hizmet almak için bir telefon yeterlidir.

Yorumlar

  1. Güvenilir ve referanslı temizlikçilerimiz İzmir'de sizlere profesyonel hizmetler sunmaktadır. Saat 9.00 dan 17.00 a kadar – 0 507 603 48 55
    #Aliağa, #apart, #asansör, #avm, #bahçe, #Balçova, #bayan, #Bayındır, #Bayraklı‎, #belge, #Bergama‎, #Beydağı, #Bornova, #Buca‎, #bulaşık, #büro, #bürotemizliği, #cam, #çamaşır, #çatı, #Çeşme, #Çiğli‎, #daimi, #daire, #Dikili, #dışyüzey, #erkek, #evtemizliği, #fabrika, #Foça, #Gaziemir‎, #gündelikçi, #günlük, #güvenilir, #Güzelbahçe‎, #hastane, #hijyen, #hizmetçi, #home, #house, #housekeeping, #içyüzey, #inşaat, #işmerkezi, #işyeri, #İzmir, #Karabağlar‎, #Karaburun, #Karşıyaka, #Kemalpaşa, #Kiraz, #Kınık‎, #Konak‎, #Menderes, #Menemen‎, #motel, #Narlıdere‎, #Ödemiş, #ofis, #ofistemizliği, #otel, #pencere, #pervaz, #referans, #rezidans, #Seferihisar, #Selçuk, #silme, #tabela, #temizlik, #Tire, #Torbalı, #Urla, #uşak, #uzman, #villa, #vinç, #window, #yabancı, #yerli, #yıkama
    https://izmirtemizlikservisi.wordpress.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder